Over Stef

Stef Verbeeck werd geboren in Leuven op 28 maart 1983. Al tijdens zijn periode op de lagere school is hij volop bezig met het oprichten van clubjes, het schrijven van verhalen en het runnen van imaginaire bedrijfjes. Als zijn ouders scheiden in 1996, verhuist hij met zijn vader naar Antwerpen, een stad die hem gedurende zijn latere tienerjaren zou beïnvloeden en passioneren.

Carrière

Al op zijn zestiende was de werklust en ondernemersdrang van Stef al groter dan zijn zin in school. Via een kennis komt hij als student terecht bij Planet Internet – op dat moment de grootste onafhankelijke ISP van België – waar hij ‘s avonds na school werkte als technical agent op de helpdesk. Tussendoor ontwikkelt hij met vrienden zijn eerste websites. Het is de link met die online marketing die de stap naar het ondernemen zal betekenen. Terwijl Stef zijn eerste jaar marketing volgt op de hogeschool, breekt hij zijn studies af en begint hij online en offline marketingdiensten aan te bieden; een zelfstandig bijberoep dat hij combineert met een job als sales representative voor de informaticagroep Exell waarmee intussen de rekeningen betaald worden.

Het is in dezelfde periode rond de eeuwwisseling dat Stef zijn latere echtgenote Kirsten Ujvari leert kennen, en in de zomer van 2002 richten ze samen Verbeeck + Ujvari (toen nog Twizted Imagebuilding) op. Samen bieden ze naast de meer traditionele marketingdiensten in 2004 voor het eerst imago-oplossingen voor mensen en merken aan in de vorm van adviezen en trainingen; een concept dat uniek was voor België en snel de hoofdmoot van hun bezigheden zou gaan uitmaken.

Sinds 2010 is Verbeeck + Ujvari een agentschap met een bijzondere focus op merkstrategie voor zowel personal als corporate brands. Zowel voor vooraanstaande klanten in binnen- en buitenland als voor agentschappen worden merkpositioneringen, strategische analyses, trainingstrajecten, creatieve briefings, perceptiestudies en andere consultancyopdrachten uitgewerkt.

LinkedIn CV van Stef

JCI

Stef is sinds 2009 actief (bestuurs-)lid van Junior Chamber International, beter bekend als JCI, een wereldwijde organisatie voor jonge professionals tussen de 18 en 40. JCI is actief binnen vier pijlers: Business (zakelijke ontwikkeling en netwerking), Individualisme (persoonlijke groei en vorming), Gemeenschap (goede doelen en bewustmaking) en Internationalisme (congressen en buitenlandse reizen).

Stef maakt deel uit van de JCI afdeling in Lier. Daar was hij onder andere bestuurslid met de portefeuilles van Secretaris (2010-2011), Business & Network Ambassador (2011-2012), Voorzitter (2013-2014) en Immediate Past President (2014-2015). Daarnaast was hij als commissiedirecteur verantwoordelijk voor de website (2009-2010), de JCI Branding Day (2010-2011), de kandidatuur voor de organisatie van het JCI Vlaanderen Congres 2012 te Lier (2010-2011) en de JCI Vlaanderen Business & Network Day (2011-2012).

Momenteel is Stef gedurende het werkingsjaar 2015-2016 Voorzitter van JCI Vlaanderen, dat de 40 lokale afdelingen in Vlaanderen overkoepelt. Voor JCI Vlaanderen nam hij in het werkingsjaar 2014-2015 ook al de rol van Brand & Relationships Director waar, een functie die tot doel had het merk JCI een gezicht te geven bij de stakeholders van de organisatie en strategische partnerships uit te bouwen. In het werkingsjaar 2012-2013 was Stef District Network Ambassador voor JCI District Antwerpen en daardoor meteen verantwoordelijk voor de Antwerpse voorverkiezing van de JCI Vlaanderen Jonge Ondernemer van het jaar 2013.

Op het EC2014 te Malta werd Stef gepind tot Phil Pugsley Patron bij de JCI Foundation. Sinds 2010 is hij tevens gecertifieerd TIF-trainer voor JCI Vlaanderen. Zijn werk voor JCI werd bekroond met verschillende awards, waaronder de Werkpaard Award (2009-2010), Business Award (2011-2012), Award Externe Relaties (2011-2012), Award van de Vriendschap (2011-2012) en Award Henri Costa (2013-2014).

meer over JCI in Vlaanderen

On the side

Stef is actief betrokken bij de Expertgroep Branding van STIMA. Hij is tevens stichtend lid van PSA Belgium, de vakorganisatie van professionele sprekers die iedereen verzamelt en vertegenwoordigt die gepassioneerd met het gesproken woord bezig is. Daarnaast hoort hij ook bij het selecte groepje leden van de Triple10 Club te Lier, een whiskey- en sigarenclub die maandelijks samenkomt om – in smoking – te genieten van de beste sigaren en whiskey. Aangezien Stef geen alcohol drinkt, beperkt hij zich tot cola en sigaren.

Na enkele tieneravonturen in een metalband en de klassieke schoolkoren van verschillende secundaire scholen is Stef steeds geïntrigeerd gebleven door alle vormen van muziek. Samen met zijn stiefzoon Edward vormt hij het DJ-duo Stinson & Son. In die hoedanigheid luisteren ze feestjes, bals en festivals op met knallende house-, electro- en progressive beats. Klik verder om enkele sets te beluisteren op Mixcloud of Stinson & Son te liken op Facebook.

Stef houdt van de jeugd, wellicht om er stiekem iets langer deel van te kunnen uitmaken. Daarom schept hij veel genoegen in het geven van periodieke colleges als gastdocent aan hogescholen en universiteiten zoals Arteveldehogeschool Gent, Karel de Grotehogeschool Antwerpen, Sint-Lukas Brussel, Thomas More Mechelen of de Antwerp Management School.

Stef houdt ervan om bezig te zijn met interieurs, en dan vooral die in de klassieke Engelse stijl. Hij is op voortdurende basis wel ergens aan het verbouwen in zijn eigen huis, waarbij hij zoveel mogelijk taken zelf op zich neemt (enkel aan loodgieterij durft hij zich gelukkig nog niet te wagen). Tussendoor vult hij zijn interieur met zorgvuldig uitgekozen klassiek en antiek meubilair, waarvan hij het overgrote merendeel zelf renoveerde.