55 point of sale displays ter inspiratie

Voor een multinationale klant ben ik momenteel druk bezig met het uitwerken van een geschikte retailstrategie, waarbij het inlassen van een geschikte point of purchase display voor de winkels een essentieel onderdeel van de campagne blijkt. Dat plaatsing in het winkelpunt en psychologische beïnvloeding van de passerende consumenten van dergelijke instore communicatie hierbij ontzettend belangrijk zijn, is intussen genoegzaam bekend. Maar ook voor het ontwerp is het interessant ons te laten inspireren door enkele knappe voorbeelden.

Hieronder heb ik dan ook 55 internationale voorbeelden opgelijst van wat ik mooie, geslaagde, opvallende, interessante of sterke displays vind. Gaande van store in store, dispensers, endcaps tot complete shelving, inspiratie is er alvast voldoende.

zespri
wine
vichy
pringles
veet
toddy
summerhome
pampers
pantene
pantene2
pepsi rexona scweppes suavitel palmolive oreo nutella newbalance mms2 mms minutemaid loreal kitkat2 knorr kraft OLYMPUS DIGITAL CAMERA lipton lipton2 listerine listerine2 kitkat fabuloso bonaqua bic baileys doritos evian kinder jemson hobnob grolsch garnier galaxyflutes fanta camel cocacola clearmen crest doria bacardi alvin actimel acar
absolut