Auteur

Nadat hij jarenlang trainingstrajecten en keynotes uitwerkte voor klanten, besloot Stef in 2010 voor het eerst zijn expertise omtrent personal branding te delen in boekvorm. Het eerste boek “Mensen als Merken” werd een bescheiden bestseller die vroeg om een opvolger. In 2013 herlanceerden Stef Verbeeck en Kirsten Ujvari met “Personal Branding” de herwerkte versie van het eerste boek, kort daarop gevolgd door “Career Branding” dat voortborduurt op de beproefde personal brandingconcepten, specifiek voor professionals die hun carrière een boost willen geven.

visual_cb-coversCareer Branding

Stef Verbeeck en Kirsten Ujvari, paperback – 155 blz, oktober 2013 – Van Halewyck

In tijden van economische onzekerheid en revolutionaire omwentelingen op het vlak van human recources en marketing is het tegelijkertijd moeilijker en makkelijker geworden om uw carrière een duwtje in de rug te geven. Onze droomjob is tegenwoordig vaak maar een muisklik op Twitter of QR-scan met onze smartphone van ons verwijderd, maar door de evoluties in hoe bedrijven en hun rekruteerders denken en het besef dat mensen almaar vaker voor mensen kiezen worden ambitieuze professionals voor gloednieuwe uitdagingen gesteld waarop de antwoorden vaak onduidelijk lijken.

In Career Branding dompelen Stef Verbeeck en Kirsten Ujvari u onder in de wondere wereld van personal branding en leggen ze u haarfijn uit hoe de beproefde psychologische en marketingtechnische aspecten ervan u kunnen helpen bij het scoren op de werkvloer. Of u nu promotie wilt maken of solliciteert voor een nieuwe baan, Career Branding onthult hoe rekruteerders denken, hoe u uw talenten op de juiste manier zichtbaar maakt en hoe u van zichzelf een onmisbaar menselijk merk maakt.

online bestellen

visual_pb-coversPersonal Branding

Stef Verbeeck en Kirsten Ujvari, paperback – 250 blz, september 2013 – Van Halewyck

Hoe komt het dat de ene persoon sneller zijn doelen behaalt en schijnbaar zonder moeite succesvol wordt, en de andere niet? Waarom lijkt de ene persoon over te lopen van charisma en eenvoudig vrienden te maken, terwijl de ander daarvoor zoveel barrières moet overwinnen? Hoe komt het dat we na een eerste ontmoeting vaak al een opvallend determinerende indruk nalaten op anderen? En hoe kunnen we de associaties die onze doelgroep met onze persoon maken bijsturen zodat ze ons ten goede komen?

Personal Branding van Stef Verbeeck en Kirsten Ujvari is het ultieme boek voor iedereen die zijn passie, talent en meerwaarde wilt vertalen naar de perceptie die anderen van hem/haar hebben. Door de psychologische mechanismen achter personal branding te koppelen aan het vertalen van uw persoonlijke waarden naar o.a. kledij, etiquette, netwerken, sociale media en (non-verbale) communicatie maakt u een juiste en onuitwisbare indruk op uw omgeving. Aan de hand van concrete tips, boeiende succescases en beproefde methodologieën ontdekt u in 4 eenvoudige stappen hoe u van zichzelf een succesvol merk maakt.

online bestellen

cover_3DpreviewMensen als Merken

Stef Verbeeck, paperback – 268 blz, oktober 2010 – Lannoo Campus

In Mensen als Merken legt imagoconsulent Stef Verbeeck u haarfijn uit hoe mensen sterke merken worden. Aan de hand van concrete tips, beproefde methodes en significante cases ontdekt u welke aspecten een impact hebben op uw imago. Door aan de slag te gaan met de in dit boek beschreven O4-methode bouwt u zelf actief en bewust aan de manier waarop anderen u ervaren en kan u sneller en efficiënter uw doelen waarmaken.

Mensen als Merken is volledig uitverkocht en niet langer beschikbaar